Out Of Office, Hoezo?

By 13 juli 2020 november 3rd, 2020 Security / Beveiliging
Out Of Office, Hoezo?

Ik ben klaar om te beginnen aan mijn vakantie en dus klaar om mijn “Out Of Office” aan te zetten. Rare term is dat eigenlijk, “out of office”. Ik ben regelmatig buiten kantoor, maar dan ben ik wel aan het werk. En de meeste mensen lezen tijdens vakantie toch ook gewoon hun e-mail. Dit keer ga ik er echt even uit; “Out Of Office” betekent voor mij nu echt “Out of Work”. En dat betekent voor mij dat ik mijn e-mail écht niet lees. Het is voor mij heel belangrijk om soms even helemaal uit te schakelen, zodat ik weer kan opladen.

Wij zijn waarschijnlijk niet het enige bedrijf dat mensen stimuleert om te genieten van een balans tussen werk en privé. Vakanties zijn er immers niet voor niets. Je hebt dit nodig om mentaal en fysiek uit te rusten of bij te komen. Voor mezelf is het ook altijd een moment om te reflecteren. Waar ben ik nu zo druk mee? En wat wil ik de komende tijd bereiken?

Wat je wilt bereiken hoeven niet per definitie grootse dingen te zijn. Meer rust vinden is voor mij een belangrijke doelstelling. Als ik thuis ben, wil ik ook echt thuis zijn met mijn gezin. In de auto even een moment nemen om af te schakelen, in plaats van nog allemaal telefoontjes te plegen.

Ik ben een soort onderzoeker, vind het leuk om continue te kijken of iets beter kan. Hoe we het team nog meer in hun kracht kunnen zetten en nieuwe mensen en ideeën aan elkaar kunnen verbinden. Mijn hoofd “uitzetten” en iets meer in het moment leven is dan soms een uitdaging.

Het is goed om af en toe de tijd te nemen hier eens over na te denken. Dat helpt je om de stappen te nemen die jij nodig hebt. De volgende vragen stel ik mezelf de komende tijd en deze zijn zowel voor je zakelijke als persoonlijke doelen te gebruiken. Ik ben benieuwd of ze jou ook helpen:

  • Vraag 1. Wat voor activiteiten gaven me afgelopen jaar het meeste energie?
  • Vraag 2. Wat is mijn droom of ambitie, wat wil ik nu echt? Als ik het voor het zeggen had dan zou ik…
  • Vraag 3. Wat heb ik er voor nodig om dit te bereiken?

Ik ben er nu met de zomerdagen even tussenuit en ga die tijd samen met mijn gezin doorbrengen. Daarna ben ik heel benieuwd naar jouw doelen voor de komende tijd.

Mocht je onverwachts toch graag willen dat wij met jou vooruit- en meedenken, neem contact met ons op middels het contactformulier of bel naar 0541 57 20 80.

Voor nu een fijne zomer toegewenst!