Altijd een goed begin van de werkweek

By 29 juni 2020 november 3rd, 2020 Security / Beveiliging
Altijd werkend internet op kantoor

Stel je voor: je komt maandagochtend op kantoor, zet je computer aan en dan blijkt dat je geen internetverbinding hebt. Je checkt of alle kabels erin zitten en probeert een aantal keer verbinding te maken door het wachtwoord opnieuw in te voeren. Het heeft allemaal geen effect. Voor je het weet ben je de hele maandagochtend bezig met de internetverbinding herstellen en kunnen je werknemers helemaal niks. Alles gaat immers via internet. Dat zijn kostbare uren, tijd is immers geld. Had je dit nu maar van het weekend geweten, denk je. Dat kan gelukkig met het KPN Internet 24*7 Totaal Pakket.

In het weekend opgelost

Met het KPN Internet 24*7 Totaal Pakket wordt de internetlijn en de router 24 uur per dag en 7 dagen met week bewaakt. Als zich problemen voordoen, is dat direct inzichtelijk zodat een eventuele storing meteen verholpen kan worden, ook in het weekend. Stel je voor dat jouw internetverbinding eruit klapt op zaterdagavond, dan krijg je daar meteen een melding van KPN. Daarnaast wordt er direct gewerkt aan het probleem, weekend of geen weekend. Zo kan jij maandagochtend dus gewoon aan de slag met de belangrijke zaken in plaats van dat je onder je bureau zit op zoek naar de internetkabel.

Professionaliteit voorop

Het KPN Internet 247 Totaal Pakket ontzorgt. Een goed werkende internetverbinding is namelijk belangrijker dat je op het eerst oog denkt, niet alleen voor je klanten maar ook voor je werknemers. Uit diverse onderzoeken blijkt dat medewerkers ontmoedigd worden door slechte internetverbindingen. Zo wordt het dus lastig om het productiviteitsniveau van een bedrijf hoog te houden. Je hebt vast wel eens ervaren hoe vervelend het is als het versturen van een e-mail niet lukt, VoIP-communicatie hapert of browsen heel traag verloopt. Dat is niet de professionaliteit die je wilt uitstralen als bedrijf. In het huidige economische klimaat waarin snel reageren en voorlopen op de competitie belangrijker is dan ooit te voren, kan een slechte internetverbinding er zelfs voor zorgen dat een bedrijf omzet misloopt. Met het KPN Internet 247 Totaal Pakket waarborg je dus de continuïteit van jouw organisatie.

Mocht je aanvullende vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0541 57 20 80.